top of page

Program Kesetiaan untuk Perniagaan F&B

TINGKATKAN KESETIAAN PELANGGAN ANDA

Perniagaan F&B dan Runcit sentiasa pantas terutamanya pada waktu puncak seperti waktu makan tengah hari atau makan malam. Produktiviti diukur dengan setiap langkah yang anda boleh simpan dan automasi adalah kunci untuk menjimatkan kos dan meningkatkan pengalaman pelanggan. Tidak semua penyelesaian penglibatan pelanggan direka bentuk untuk diautomatikkan seperti Rewardly dan membolehkan anda berinteraksi dengan lancar dengan pelanggan anda.

DIOPTIMALKAN UNTUK ALIRAN KERJA F&B

Perniagaan F&B dan Runcit perlu menangani lonjakan jualan pada waktu puncak, jangkaan tinggi daripada tetamu, dan kakitangan yang terhad disebabkan kos. Rewardly telah mengambil kira perkara itu dan mengambil setiap peluang yang kita ada untuk membantu mereka mengautomasikan program kesetiaan pelanggan dan mengelakkan daripada menambah sebarang langkah tambahan atau kerja manual. Beri ganjaran membawa integrasi ke peringkat seterusnya – Interaktiviti antara juruwang dan tetamu. Itu diterjemahkan kepada pengalaman pelanggan yang lebih baik, dan produktiviti yang lebih tinggi serta keuntungan yang lebih baik.

KURANGKAN CURN PELANGGAN

Sepanjang tiga tahun yang lalu, 70% perniagaan F&B telah gagal, namun 10-20% telah berkembang maju disebabkan ketersambungan digital yang berkesan—dengan kadar penembusan telefon pintar sebanyak 99% pada 2023. Rewardly menawarkan penyelesaian untuk melibatkan pelanggan, mengenal pasti demografi utama dan mengesan mereka yang berisiko bergolak. Enjin kempen automatik kami membebaskan anda untuk fokus pada perniagaan anda. Melaksanakan program kesetiaan dengan Rewardly boleh mengurangkan churn dan meningkatkan perbelanjaan pelanggan sebanyak 15-25%, membina asas pelanggan yang lebih setia dan memastikan kejayaan jangka panjang.

BEBERAPA LANGKAH MUDAH UNTUK MULAKAN

Configuration

Signup Rewardly Account

 

Sign up a free trial account and start building the membership program. We have the smart wizard that will guide you to setup your account. Your awesome rewards program are just 3 minutes away!

Design

Referral

Automate

KURASI APLIKASI GANJARAN UNTUK PERNIAGAAN F&B

bottom of page